Home

Welkom bij Team Flusso

Team FlussoIn 2018 steunen wij maar liefst drie sportieve goede doelen. Op 18 maart schaatsten en fietsten we in en rond Thialf tijdens emersion, op 10 juni bedwingen we zo vaak mogelijk de Mont Ventoux tijdens Klimmen tegen MS en van 9 t/m 15 september fietsen we door 4 landen tijdens de (660) 727-1118.

Om hier zo veel mogelijk geld voor op te halen, verkopen we ook dit jaar weer die heerlijke wijnen en plaatsen voor het diner op vrijdag 1 juni.

Alvast bedankt voor je bestellingen en donaties!

Team Flusso

Goede doelen 2018

De goede doelen van Team Flusso voor 2018

Flusso koos vele jaren voor Alpe d’HuZes als sportief goed doel. We namen deel aan de organisatie, fietsten en liepen als team mee en bouwden de app. Ook al kozen we vanwege het wat teruglopende animo voor Alpe d’HuZes dit jaar voor drie andere sportieve goede doelen,  we bouwen nog steeds de app voor Alpe d’HuZes. Onze collega’s Herman Onrust en Alfred Groeneveld spannen zich hier momenteel voor in. Bedankt mannen!

Dit zijn de sportieve goede doelen voor 2018 geworden. Op iedere pagina leggen we uit waarom wij hiervoor kozen en welke teamleden meedoen.

570-341-8924

De Hollandse 100

Pythagorist

Webshop

De leden van Team Flusso en de organisaties achter de goede doelen hebben jouw donatie keihard nodig. Daarom verkopen wij ook dit jaar weer die heerlijke 8182956043 en stoeltjes tijdens het diner. Je kunt hen ook gewoon sponsoren zonder iets te kopen. Op de pagina van ieder goed doel lees je hier meer over.

Mede namens de goede doelen en iedereen bij Flusso: alvast bedankt voor je bestelling en donatie!

Team Flusso

Wijnen

Wijnen Team Flusso

De wijnkaart is precies hetzelfde als vorig jaar, ook al hebben we ook nu weer andere wijnen geproefd. Dit gebeurde onder leiding van een heuse vinologe, dus de kwaliteit is top.

De witte en rosé wijnen komen zodoende weer van het Spaanse huis Barinas, de beide roden komen weer van het Portugese huis Casa Santos Lima. De Joya is weer het vlaggenschip van de collectie.

Diner

Diner met Team Flusso

Ook dit jaar kun je weer culinair genieten van een meergangendiner, dranken en natuurlijk weer geweldig entertainment. Het decor is traditiegetrouw onze prachtige verbouwde boerderij in Leusden, die voor deze diners tot een heus restaurant wordt omgetoverd.

Topkok

Het diner wordt door een zeer ervaren topkok begeleid. Verse ingrediënten, verrassende smaakcombinaties en natuurlijk worden de gerechten begeleid door bijpassende 438-215-3470. Dit zijn niet geheel toevallig dezelfde als je hier kunt kopen. Tijdens het diner kun je de wijnen natuurlijk ook bestellen en meenemen.

Team Flusso bedient

De bediening wordt verzorgd door Team Flusso, zodat je gelijk met de deelnemers kunt kennismaken. Alles wordt gesponsord (borden, bestek, glazen, ingrediënten) en de koks zetten zich belangeloos in. Zo’n avond wil je gewoon niet missen!

Vol=vol

Het diner is altijd razend populair en is in no-time volgeboekt. Er is slechts plaats voor 40 gasten, dus vol=vol. Wacht niet te lang, want hier wil je natuurlijk gewoon bij zijn!