Kemampuan NinjasFB

Cara Terpantas Mengumpul Database Prospek Dari Facebook

Carian FB Page

Cari facebook pages dengan pelbagai NICHE keyword. Hasilnya akan mengandungi senarai laman facebook yang berkaitan dengan keyword carian. Setiap facebook page akan mengandungi maklumat page id, page name, emails, website, phone no, founded, start info, fan count, liked pages, recent posts, cover image, profile picture,video dan banyak lagi.

Carian FB Page Mengikut LOKASI

Cari facebook pages dengan pelbagai NICHE keyword, lokasi dan jarak. Hasilnya akan mengandungi senarai laman facebook yang berkaitan dengan keyword carian berdasarkan lokasi dan jarak pilihan anda. Setiap facebook page akan mengandungi maklumat page id, page name, emails, website, phone no, founded, start info, fan count, liked pages, recent posts, cover image, profile picture, video dan banyak lagi.

Carian FB Group

Cari facebook groups dengan pelbagai NICHE keyword. Hasilnya akan mengandungi senarai facebook groups yang berkaitan dengan keyword carian. Setiap facebook groups akan mengandungi cover image, profile picture, group id, group name, description, emails, icon, member request count, owner, parent, privacy dan banyak lagi. Peluang untuk anda marketkan produk anda pada facebbok yang berkaitan dengan niche anda.

Carian FB Event

Cari Facebook Events dengan pelbagai NICHE keyword. Hasilnya akan mengandungi senarai facebook event yang berkaitan dengan keyword carian. Setiap facebook event akan mengandungi event id, event name, description, place, start time, category, cover image, profile picture, end time, can invite guests , declined count, interested count,maybe count, attending count, noreply count, owner, parent group, ticket uri, timezone, type dan banyak lagi.

Carian FB User

Cari facebook users dengan pelbagai nama. Hasilnya akan mengandungi senarai facebook user berdasarkan nama carian. Setiap facebook user akan mengandungi user id, name, about, cover image, profile picture dan sebagainya.

Facebook Page Insight

Memaparkan analisis data facebook pages anda dalam bentuk grafik yang amat memukau. Analisis data yang dipaparkan adalah seperti page storytellers by story type/ country/ user city, page impression paid vs non-paid/ organic/ by user country/ by user city, page engaged users, page consumptions by type, page positive/negative feedback by type, page fans online per day/ by like source, page likes vs unlikes, page posts impressions, page posts impressions paid vs organic, page tab views,page views by external referral dan banyak lagi.

image

Ingin Mendapatkan Ribuan "Targeted" Prospek?

3 Langkah mudah mendapatkan "UNLIMITED" database prospek dari Facebook berdasarkan Niche Sasaran anda!

Bagaimana Anda Boleh Menghasilkan Pendapatan Melalui Database ini?

Banyak! dan ini adalah beberapa contoh Business Idea yang boleh anda usahakan untuk menjana pendapatan dari DATABASE ini dan selebihnya adalah kreativiti anda

Servis Rider Penghantaran

Anda boleh menawarkan servis penghantaran barang kepada peniaga di Facebook. Servis rider merupakan perkhidmatan yang paling demand kerana ramai peniaga FB yang memerlukan barang tempahan mereka dihantar ke pelanggan. Anda boleh hubungi mereka dan tawarkan perkhidmatan anda... baca lanjut

Servis Website

Melalui database ini ramai diantara mereka yang memerlukan perkhidmatan membina laman web mereka. Sekiranya anda mempunyai kemahiran didalam web desing anda boleh menawarkan servis anda. Analisa laman web mereka dan tawarkan servis anda... (202) 454-8132

Servis Mobile Website

Anda boleh menawarkan servis membina mobile friendly website kepada pemilik laman web ini. NinjasFB software akan menyenaraikan laman web pelanggan yang anda search dan kumpulkan didatabase, kemudian anda boleh analisa satu per satu dan tawarkan perkhidmatan anda... 8569972080

Servis Grafik Design

Anda boleh menawarkan perkhidmatan grafik desing kepada niche sasaran anda. Berapa ramai peniaga online yang memerlukan design untuk kempen Ads mereka, produk packaging, facebook page cover, busines card, banner, produk design dan banyak lagi. Ini adalah lubuk anda... 9026181211

Servis Mobile Apps

Anda boleh menawarkan kepada peniagan online ini perkhidmatan membina mobile apps untuk perniagaan online mereka. hampir 70 ~ 80 peratus penguna internet menggunakan smartphone untuk membuat pembelian online. Maka anda boleh tawarkan servis membina mobile Apps... baca lanjut

Facebook Konsultan

Melalui Database ini anda boleh mendapatkan ribuan prospek iaitu peniaga Facebook yang memerlukan servis konsultan untuk meningkatkan jualan produk mereka. Anda boleh tawarkan membina fanpage, menjalankan kempen facebook ads dan anda juga boleh menawarkan seminar atau workshop facebook anda... baca lanjut

Empat Langkah Mudah Untuk Anda Mulakan

image

01 Akses Ke Dashboard

Login dan akses ke dasboard untuk menggunakan kesemua tools ninjsfb yang amat mudah digunakan.

02 Cari Niche Prospek

Pilih tools yang anda kehendaki dan masukkan keyword sasaran anda bagi mendapatkan ribuan prospek sasaran.

03 Hubungi Ribuan Prospek

Maklumat terperinci prospek (email, phone) diuruskan dengan mudah melalui fungsi database management.

04 Hasilkan Pendapatan

Gunakan maklumat database yang diberikan untuk menawarkan produk atau servis anda pada prospek.

profile
Terbaik tool ni dapat menolong usahawan untuk mencari leads firstime jumpa tool facebook buatan Malaysia selalu yang dok jumpa yg mat saleh buat atau geng-geng internet markerter indonesia buat harap-harap pada masa hadapan team ninjasfb bole tambah function

1.Untuk sort out likes yg paling tingggi atau paling rendah 2.Page talking about

Fadzli ThahirInternet Marketer

profile
Assalam team Ninjasfb, saya sudah test software ini dan ternyata tidak mengecewakan. Saya sudah cuba scrape beberapa keyword, dan hasilnya wow... dan saya dah dapat idea untuk projek saya seterusnya bila test drive software ni terutamanya di pasaran USA. Thorbaek tuan...

Rahmat SallehCikgu

profile
Assalamualaikum. Saya dah cuba Ninjasfb ini. Apa yang boleh saya katakan hanyalah... WOWWW!!!! Sangat mudah untuk digunakan, user-friendly, simple but powerful tools. NinjasFB memudahkan saya untuk dapat mendapatkan details contacts local business owner untuk saya tawarkan servis saya kepada mereka. Dan saya BERANI REKEMEN 106% NinjasFb ini kepada semua yang 'nampak' akan potensinya.

Wan HaffizInternet Marketer

Akses NinjasFB Software Sekarang!

Akses Software NinjasFB Sekarang Untuk Membina Database Ribuan Prospek Perniagaan Anda TANPA Had.

ninjasfb

 • Seumur Hidup

 • MYR 250
 • Event Search : Unlimited
 • Facebook Page Insight : Unlimited
 • Group Search : Unlimited
 • Page Search : Unlimited
 • Page Search By Location : Unlimited
 • User Search : Unlimited
 • Akses Sekarang!
 • MYR 275
 • Event Search : 1000/Month
 • Facebook Page Insight : Unlimited
 • Group Search : 1000/Month
 • Page Search : 1000
 • Page Search By Location : 1000/Month
 • User Search : 1000/Month
 • Akses Sekarang!
 • Setiap 6 Bulan

 • MYR 350
 • Event Search : 500/Month
 • Facebook Page Insight : Unlimited
 • Group Search : 500/Month
 • Page Search : 500
 • Page Search By Location : 500/Month
 • User Search : 500/Month
 • 810-768-0909

30 Hari Jaminan Wang Dikembalikan

Kami amat yakin anda akan menyukai software NinjasFB ini yang dibina khas untuk membantu anda mendapatkan RIBUAN targeted prospek dari Facebook untuk meningkatkan jualan perniagaan anda. Kami berjanji sekiranya software ini tidak berfungsi seperti yang dinyatakan, dalam tempoh masa 30 hari anda boleh meminta wang dikembalikan dan kami akan memulangkan semula wang anda tanpa soal.

profile
Alhamdulillah! Software NinjasFB ni memudahkan saya mencari prospek dalam pelbagai niche, di mana-mana lokasi pilihan saya, dalam beberapa saat saja, sekaligus dapat menambah database prospek saya. Tahniah tuan, dan terima kasih kerana telah mencipta NinjasFB untuk kemudahan semua.

Ahmad AkhlakenInternet Marketer

profile
Saya dah test software ini. Memang tersangat mudah untuk guna software ni. Results nya pantas dan amat relevan. Dalam hanya beberapa minit saya dapat buat cross-analyis "competitors" untuk niche yang saya pilih. Juga di senarai kan jumlah FB Likes page "competitors". Results yang di beri tidak hanya berdasarkan keyword pada nama Page Title. Maknanya software ini mengambil kira content dan context FB page tersebut. Contohnya saya masuk kan keyword: SERUM ... Results yang muncul menyenarai kan syarikat dan FB page yang mempunyai perkataan SERUM pada nama syarikat tersebut dan juga pada syarikat yang tidak mempunyai perkataan SERUM dalam nama syarikat dan FB Page Title ... tapi mempunyai main context dan content mengenai SERUM. Memang terbaik! Thumbs up! Saya pasti jadikan ini Tools utama saya.

Nezam MansorPeniaga Online

profile
Assalamualaikum Tuan, terima kasih kerana telah memberi peluang untuk saya mencuba NinjasFB. Berikut adalah beberapa review serta cadangan dari saya.

Software ini bagaikan alat untuk "Mencari Dan Menggali Lubuk Emas"! Apa yang saya nampak ianya mampu untuk mempermudahkan kerja kita mencari prospek dan peluang bisnes sekiranya digunakan dengan tepat!.

Dah banyak FB scraping tools yang saya cuba namun ianya masih belum ditahap yang memuaskan tetapi lain pula dengan software NinjasFB ini kerana ianya terdapat kelebihan yang tersendiri. Ianya memang ada karakter Ninja yang mampu membuat serangan hendap dengan pantas!

Ghazi RahmanInternet Marketer

Soalan Lazim

Anda masih tak jelas? sila baca soalan yang lazim ditanyakan oleh pengguna Software NinjasFB

BASICS

Untuk mencuba software Ninjasfb ini selama 7 hari anda hanya perlu mendaftar disini Sign Up dan masukkan maklumat yang diminta. Selepas mendaftar, sila semak email anda untuk mendapatkan "Activation Code" bagi tujuan mengesahkan akaun anda. Selepas mendaftar anda boleh login untuk akses ke dashboard.
Software NinasFB dibina berdasarkan Facebook Graph API yang dikhaskan untuk developer. Database yang dikumpulkan adalah berdasarkan value yang dibenarkan oleh pihak Facebook.
Semua maklumat database yang dikumpulkan oleh software NinasFB disimpan didatabase dan anda boleh view di admin dashboard. Anda juga boleh download kesemua database ke komputer dengan hanya perlu tekan butand download. Database akan didownload dalam format excel.
Maklumat tersebut bergantung kepada user facebook sama ada mereka setkan pubic atau private.
Jumlah database yang boleh dikumpulkan adalah unlimited. Setiap kali scrape maksimum yang dibenarkan oleh Facebook adalah 600 maka anda boleh search mengikut lokasi. Lihat artikel Langkah Mendapatkan 5,000 -10,000 Prospek melalui NinjasFB

MOBILE

Software NinjasFB adalah Server based dan ia didevelop sesuai untuk smartphone.

AKAUN

Login ke dashboard anda, klik gambar profile disebelah kanan atas dan kemudian klik link password untuk menukar dengan password baru.
Sekiranya anda terlupa password, klik link "Forgot Password" dan masukkan email yang anda gunakan untuk mendaftar kemudian klik butang password recovery. Email akan dihantar kepada anda untuk reset password baru anda.
Sekiranya anda mendaftar sebagai trial user selama 7 hari, anda boleh upgrade ke pakej premium dengan login ke dashboard kemudian klik bahagain payment history dan pilih pakej untuk upgarde.

PEMBAYARAN

Untuk melakukan tempahan anda hanya perlu klik butang tempah dan mendaftar akaun secara percuma. Selepas anda login pergi ke bahagian payment untuk memilih pakej yang disediakan dan melakukan pembayaran.
Anda boleh melakukan pembayaran melalui FPX online banking atau Paypal.
Kami menawarkan 30 hari jaminan wang dikembalikan sekiranya software yang anda subscribe ini tidak berfungsi seperti yang sepatutnya. Anda boleh menghantar email ke support@ninjasfb.com